לןגן

מפרום כרובית, חציל ותפו"א

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 19:00
מפרום כרובית, חציל ותפו"א

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל החומרים לעיסה אחידה.

  2. למעטפת מילוי עיסת הבשר

  3. פרחי כרובית

  4. 3 תפוחי אדמה

  5. 1 חציל

  6. המצרכים לקימוח

  7. וטיגון:

  8. 250 גר' קמח

  9. שמן לטיגון

  10. בקערית

  11. 2 ביצים טרופות

  12. 1/4 כוס מים פושרים

  13. 1 כף רסק עגבניות

  14. מלח

  15. 1 כף פפריקה מתוקה

  16. פורסים את החציל ותפו"א לסנדווצים לא עד הסוף. ממלאים כל סנדויץ בעיסת בשר, מקמחים טובלים בביצים הטרופות ומטגנים.

  17. ניתן להכין מעיסת הבשר קציצות מפרום ללא מעטפת

  18. לקרקעית הסיר בבישול

  19. 1 בצל גדול פרוס

  20. 1 גבעול סלרי

  21. 1 תפו"א פרוס

  22. 1 גזר חתוך טבעות

  23. מניחים את הירקות בסיר, עליהם מסדרים את המפרום המטוגן אחד לצד השני

  24. .

  25. לרוטב המפרום:

  26. לשים במחבט

  27. רבע כוס שמן

  28. 1 כף גדושה רסק עגבניות

  29. 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה

  30. מלח לפי הטעם

  31. לטגן כ 2-3 דקות ולפתוח את התיבול עם 1/4 כוס מים ולערבב.

  32. לבזוק את הרוטב לסיר על המפרום ולהוסיף כ-3 כוסות מים

  33. להביא לרתיחה 10 דקות ולהנמיך את הלהבה, לבשל עד צמצום הרוטב.