לןגן

ברנייה/דרבלי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 18:53
ברנייה/דרבלי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה את גרגירי החומוס.

  2. לפזר מלח על החצילים ולייבש אותם.

  3. לחמם שמן, לטגן את החצילים עד להזהבה.. ולהניח בצד

  4. לטגן את קוביות החזה עוף ושומן הכבש.. ולהוסיף לקערה עם החומוס..

  5. לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף לקערה עם החומוס..

  6. לתבל ולערבב היטב..

  7. לחמם בסיר נמוך ורחב שמן זית ולטגן טבעות בצל חצויות ..להניח מעל הבצל פרוסות חצילים

  8. ומעל החציל לשים חצי כמות מתערובת החומוס ולכסות עם קוביות עגבניות ומעל פרוסות חציל מטוגנות

  9. ועוד שיכבה של תערובת חומוס ומעל קוביות עגבניה ושיכבת חציל על העגבניה..

  10. לפזר מעל מעט כוסברה ופטרוזיליה קצוצים...

  11. לשים בקערית 2 כוסות מים עם

  12. 1/2 כפית כורכום

  13. 1/2 כפית פלפל שחור 1/2 כפית פפריקה מתוקה

  14. ומלח לפי הטעם לערבב היטב ולשפוך מעל ברניה..

  15. לבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי או עד שהנוזלים מצטמצמים.

  16. תהנו...