לןגן

דג ברוטב חריף

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 18:30
דג ברוטב חריף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב ונמוך עם שמן לשים את הפלפל חריף, עגבניות שרי, שום כתוש, גרגירי חומוס,

  2. שום שלמים וכוסברה, לאדות מעט. להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.

  3. לתבל עם כורכום, פפריקה, צ'ילי, מלח..

  4. ולערבב היטב.

  5. להוסיף את הדג

  6. להנמיך להבה ולבשל כ-25 דקות או עד צמצום הרוטב ..

  7. להגיש חם...