לןגן

בעבע

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 18:21
בעבע

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

לעיטור

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הקמח, השמרים ולערבב.

  2. להוסיף את כל המרכיבים ולערבל במיקסר עם וו לישה עד קבלת בצק הומוגני.

  3. לכסות את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ולהניח להתפחה כשעה..

  4. ליצור מהבצק כדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ.

  5. עם ידיים משומנות ליצור

  6. ממלית התמרים כדורים כמספר כדורי הבצק .

  7. מכל כדור בצק ליצור שק חלול ולהכניס לתוכו כדור ממלית התמרים ולסגור היטב את כדור הבצק הממולא, ולשטח בעזרת מערוך או ידיים.

  8. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה..

  9. עם מזלג לחורר את פני העוגיות

  10. למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום

  11. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על 180% מעלות

  12. למשך 20 דקות או עד הזהבה יפה.

  13. לצנן ולאחסן בקופסה אטומה.