לןגן

ספוף

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 17:01
ספוף

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים במחבת את כל האגוזים לקלייה קלה אחרי כ-8 דקות להוסיף למחבת את השומשום, קצח וכוסברה ולקלות תוך כדי ערבוב כ - 5 דקות נוספות

  2. להוריד מעל האש ולצנן.

  3. *

  4. לשים במעבד מזון את האגוזים ולטחון ..

  5. להוסיף את הפרות היבשים

  6. ולעבד עד קבלת גריסה אחידה..

  7. להוסיף שמן זית ודבש ללחוץ כמה פולסים במעבד המזון לעיסה .

  8. ליצור כדורים קטנים

  9. ולעצב כמו פרלינים.

  10. תהנו...

  11. ניתן להחליף את האגוזים באגוזים שאוהבים או בוטנים.

  12. ולהחליף את הפרות היבשים בפרות יבשים שאוהבים יותר.