לןגן

סוכריות אגוזים ושוקולד

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 27/02/2021 | 22:10
סוכריות אגוזים ושוקולד

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים מהמלית באמצע המלבן מקפלים כרולדה סוגרים היטב מהדקים בצדדים את הבצק חותכים ל2 את הקצוות ועם מזלג בצד השטוח מסמנים בבצק פסים מורחים ביצה מעל מפזרים סוכריות שוקולד 180 מעלות כ25/30 דקות נ.ב מלית שנשארת אורזים בקופסא ולמקרר עד שמוש נוסף