קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערה טונה סחוטה ממים או שמן.
להוסיף קוביות קטנות של ביצים ותפו"א, זיתים, ליים-באלדי ותבלינים.
לערבב היטב ולהניח בצד.
לחתוך את בצק העלים המרודד למלבן בגודל - 10×15 ס"מ
להוסיף מהמלית בחצי התחתון לכל האורך
ולכסות עם החצי הריק.
למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 180% מעלות צלזיוס
כ 25 דקות או עד השחמה יפה.
להגיש חם
עם סלט ירקות