תקציר המתכון: טחולים עם תפוחי אדמה חריף אש
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לנקות את הטחולים מהחוטים, להביא לרתיחה את הטחולים במים עד לגובה ולסנן, לחזור על הפעולה 3 פעמים להוציא את המליחות. לחתוך 3 תפוחי אדמה גדולים לקוביות.💗סיון מלול💗 בסיר חדש נשים שמן בתחתית הסיר מעל 2 גמבות חתוכים לקוביות פלפל חריף 1 חתוך לטבעות, 2 כפות רסק עגבניות את התפוחי אדמה הטחולים 4 פלפל שאטה,2 פלפל יבש אדום מתוק, 4 עלי דפנה למלא מים עד לגובה לתבל לפי טעמכם בפפריקה כמון אבקת מרק עוף להביא לרתיחה לסגור חצי סיר ולבשל עד שהתפוחי אדמה מתרככים והרוטב מסמיך. אם יש צורך בשיפור טעמים לשפר עם תבלינים לאחר שהובא לרתיחה.💗סיון מלול💗