לןגן

קציצות דגים ברוטב עגבניות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 24/02/2021 | 18:44
קציצות דגים ברוטב עגבניות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. טוחנים את הדגים במטחנת בשר יחד עם הפטרוזיליה, הכוסברה, השום והבצל.

  2. שמים בקערה ומתבלים עם מלח ופפריקה מתוקה בשמן.

  3. מכינים קציצות בגודל של כדור פינג פונג.

  4. אופן הכנת הרוטב:

  5. בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים, מוסיפים את רסק העגבניות, המלח והפפריקה המתוקה, מוסיפים את הלימון הכבוש ואת הפלפל החריף מרבים מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את כדורי הדגים מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה 30-40 דקות.

  6. אוכלים עם חלה טריה.