קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להרתיח את העדשים עם 3 המים כחצי שעה עד שהעדשים מתרככים
לשטוף טוב את הבורגול
להוסיף לסיר העדשים
להוסיף מים במידת הצורך
(המים צריכים להיות 1 ס"מ מעל הבורגול)
לתבל ולבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובהה הבורגול להעביר ללהבה נמוכה לכסות את הסיר ולבשל כ- 20 דקות.
לקצוץ 3 בצלים גדולים
להשחים במחבת את הבצל עם שמן
לשפוך על הבורגול המוכן
בהצלחה נועם זיגדון 💞