תקציר המתכון: מנה קלה להכנה וסופר טעימה עם מרכיב סודי שמקפיץ את המנה
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
תחילה בסיר שטוח יש לחמם שמן,לצרוב את שוקי העוף עד לגוון זהוב מכל צד,להוציא ולהניח בצלחת.
באותו הסיר אין צורך להוסיף שמן,מטגנים את הבצלים חתוכים לרצועות -השאלוט נשארים שלמים
כשהבצל מתחיל לקבל צבע זהוב מוסיפים את הסוכר ומקרמלים 5 דקות
מוסיפים את שוקי העוף,בכוס שמים חצי כוס מים חמימים וכפית מיקס בצלים של אוסם מערבבים ויוצקים לסיר
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות בסיום מסירים את המיכסה ומכניסים להשחמה בתנור בחום 190 10-15 דקות.ומגישים לצד אורז לבן.בהצלחה ובתאבון