לןגן

כרובית אפויה והזילוף עלייה שלכם אני שמתי טחינה הצילוווו שלמות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 24/02/2021 | 09:04
כרובית אפויה והזילוף עלייה שלכם 
אני שמתי טחינה הצילוווו שלמות

תקציר המתכון: כרובית אפויה והזילוף עלייה שלכם אני שמתי טחינה הצילוווו שלמות

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כרובית אפוייה עם שמן זית בנדיבות פלפל גרוס מלח וטימין יבש לפי טעמכם האישי . לחתוך את כרובית לפרחים להניח בקערה למלא מים עד לגובה, לשפוך כוס חומץ כוס חצי כוס לימון ולהמתין חצי שעה, לשטוף היטב! ואז לתבל במה שציינתי למעלה ולתנור על 200 מעלות טורבו עד שהכרובית מקבלת צבע יפה ונהיית רכה❤❤❤