לןגן

כרעיים צלויות בתנור עם דבש, חרדל, שמן זית ולימון של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 24/02/2021 | 05:05
כרעיים צלויות בתנור עם דבש, חרדל, שמן זית ולימון של סבתא לאה

תקציר המתכון: ללקק ת'אצבעות!!! מתכון פשוט, מנצח, טעים, ממכר, מפנק, מושלם לכרעי עוף, שוקיים וגם לכנפיים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו

  2. הכנת הרוטב... בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה

  3. שמים את תפוחי האדמה, חלקי העוף שבחרתם בתבנית צלייה בשכבה אחת בלבד, יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב, ככה שתפוחי האדמה וחלקי העוף שבחרתם יצופו היטב ברוטב

  4. מכסים את התבנית עם תפוחי האדמה וחלקי העוף בנייר אפייה ומעל בנייר כסף, מכניסים למרכז התנור כאמור שחומם מראש ל-180 מעלות וצולים "כנפיים" כ-45 דקות או עד להשחמה יפה, "שוקיים" כ-55 דקות או עד להשחמה יפה, "כרעיים" כשעה ורבע או עד להשחמה יפה

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה