לןגן

מציה מתוקה בגרסה שפיתחתי בתור ילדה

מאת: אורנה לביא, פורסם: 24/02/2021 | 05:03

תקציר המתכון: אוקיי, פורים נגמר ועם כל החילוניות שלי אני מביאה מתכון לפסח. אפילו שיש עוד בערך חודש. האמת? מצות הן לא משהו הכי בריא. הנה כאן משהו מאד משמין. הכמות למנה אחת. יש המון מתכונים למציות. הנה זה:

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל חוץ מהשמן והפיצוחים. להתאים את הכמויות לפי הטעם ושיהיה נוח לעבודה.

  2. לטגן מהכמות הזאת מנה או שתיים. במחבת טפלון עם שמן חריע, רדוד מאד. לטגן כמה דקות ולהפוך

  3. להוציא על צלחת שטוחה. לקשט. המלצה קיצית - אבל אצלי היא אפשרית גם בחורף - לקשט עם כדור גלידה או שני כדורים שונים ונוגדים בצבעיהם וטעמם.

  4. לפזר את הפיצוחים חופשי חופשי

  5. הגרסה הזאת טובה בתור מנה אחרונה מושחתת. כלומר - אחרי ארוחה רצינית, עם יין טוב ומוזות.