תקציר המתכון: קרנץ שוקלד
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שמים במיקסר את הקמח עם השמרים מערבבים אחכ מוסיפים את הסוכר מערבבים מלח מערבבים להוסיף את הביצים שמן ומיץ תפוזים.
לערבל כ- 5 דק במיקסר.
לתת תפיחה של שעתיים.
מחלקחם את הבצק ל -4 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן מורחים ממרח שוקולד.
מקפלים את הבצק לחצי.
חוצים את הגליל לאורך בעזרת סכין ומלפפים לצמה.
מניחים את הצמות בתבנית משומנת, ומתפיחים כ-30 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות אופים כ-30 דקות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומברישים בסירופ הסירופ צריך להיות קר.