לןגן

קרנץ שוקלד

מאת: נילי גואטה, פורסם: 23/02/2021 | 19:04
קרנץ שוקלד

תקציר המתכון: קרנץ שוקלד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. שמים במיקסר את הקמח עם השמרים מערבבים אחכ מוסיפים את הסוכר מערבבים מלח מערבבים להוסיף את הביצים שמן ומיץ תפוזים.

  2. לערבל כ- 5 דק במיקסר.

  3. לתת תפיחה של שעתיים.

  4. מחלקחם את הבצק ל -4 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן מורחים ממרח שוקולד.

  5. מקפלים את הבצק לחצי.

  6. חוצים את הגליל לאורך בעזרת סכין ומלפפים לצמה.

  7. מניחים את הצמות בתבנית משומנת, ומתפיחים כ-30 דקות.

  8. מחממים תנור ל-170 מעלות אופים כ-30 דקות עד להזהבה.

  9. מוציאים מהתנור ומברישים בסירופ הסירופ צריך להיות קר.