לןגן

חריימה חריף

מאת: נילי גואטה, פורסם: 23/02/2021 | 18:48
חריימה חריף

תקציר המתכון: חריימה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים חצי שעה את הדגים עם מלח ולימון.

  2. בסיר גדול מגרדים בפומפיה את העגבניות.

  3. מוסיפים את הרסק.

  4. חותכים קצוץ את השום והפלפלים הירוקים החריפים.

  5. חותכים לרצועות את הגמבה האדומה.

  6. מערבבים את הכל.

  7. בכוס זכוכית גדולה שמים מעט שמן כף מלאה פלפל צומה את התבלינים ומוסיפים מים עד למעלה.

  8. שופכים בתוך הסיר.

  9. שמים לרתיחה של רבע שעה.

  10. שוטפים את הדגים ומניחים בסיר עוד רתיחה של רבע שעה.

  11. מוסיפים את הכוסברה מכסים את הסיר ונותנים רתיחה של רבע שעה.