לןגן

אורז אדום עם פול

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 23/02/2021 | 13:04
אורז אדום עם פול

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים

  3. להוסיף את הרסק

  4. להשחים כמה דקות

  5. להוסיף את הפול וליטר מים

  6. לבשל חצי שעה

  7. להוסיף מים לפי הצורך

  8. להוציא רוטב עם פול לסיר רחב

  9. לשטוף את האורז להכניס לסיר

  10. לוודא שכמות המים תהיה 2 ס"מ מעל האורז לבשל על אש גבוהה עד שהמים מגיעים לגובה האורז

  11. להעביר ללהבה בינונית אש נמוכה לכסות את הסיר ולאדות כ-20 דקות

  12. לרוטב עם העוף להוסיף

  13. פלפל שחור

  14. מלח

  15. ומעט אבקת מרק

  16. לבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה

  17. לחמם מעט שמן

  18. להוסיף הכוסברה היבשה והשום

  19. לבשל כ-3 דקות

  20. לשפוך מעל האורז המבושל

  21. באהבה נועם זיגדון 💞