לןגן

זעלוק

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 11:13
זעלוק

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את החצילים, הגמבה, פלפל, עגבניות בתנור עד ריכוך.

  2. להוציא מהתנור ולצנן..

  3. לקלף ולקצץ את תוך החציל, הפלפלים, העגבניות ..

  4. במחבת עם מעט שמן זית לטגן קלות את שיני השום להוסיף תבלינים תוך כדי ערבוב ולהוסיף את החצילים, פלפלים והעגבניות לאדות כ- 8 דקות ולהוריד מעל האש..

  5. להוסיף לסלט מיץ לימון, כוסברה קצוצה לערבב ולהגיש .