לןגן

קציצות קרפיון פיקנטי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 11:11
קציצות קרפיון פיקנטי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת עיסת הקציצות:

  2. להכניס למעבד מזון

  3. את הבצל, תפו"א, גרידת לימון, שום כתוש, כוסברה, פטרוזיליה

  4. לטחון לעיסה אחידה

  5. להעביר לקערה להוסיף תבלינים, קמח , פרורי לחם, ביצים ולערבב.

  6. *

  7. לשים מעט שמן במחבת ליצור קציצות עגולות, למעוך קלות ולטגן משני הצדדים עד השחמה יפה.

  8. להגיש חם..