לןגן

קובה חמדה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 10:56
קובה חמדה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מעטפת הקובה

מצרכים למרק

קציצת הקובה

אופן הכנה

  1. לשים הכל בקערה, להוסיף מים בהדרגה וללוש עד קבלת בצק .

  2. להניח בצד ל- 10 דקות

  3. הכנת קציצות הבשר:

  4. לשים בקערה את הבשר הטחון

  5. שאר ירקות ותבלינים.

  6. וליצור כדורים.

  7. לתלוש כדורי בצק לשטח כל כדור לשים כדור מהבשר ולסגור היטב.

  8. *

  9. הכנת המרק:

  10. לאדות בצל קצוץ עם 2 כפות שמן

  11. להוסיף לסיר עלי מנגולד,

  12. גבעולי סלרי חתוכים, עלי סלרי ונענע קצוצים

  13. לאדות הכל יחד ולהוסיף רסק עגבניות

  14. מלח לימון..סוכר

  15. מיץ מ 2 לימונים

  16. שום כתוש וכף נענע יבשה.

  17. מלח לפי הטעם

  18. להוסיף מים בגובה 2/3 מגובה הסיר ולהביא לרתיחה.

  19. להוסיף לסיר את הקובות ..

  20. לבשל 15 דקות על להבה גבוהה ולהנמיך..

  21. לבשל עוד כ -45 דקות.

  22. להגיש חם..