לןגן

פאני פורי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 10:39
פאני פורי

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סולת, קמח, סודה לשתייה ומלח, שמן לערבב ולהוסיף מים כף אחר כף תוך כדי לישה ועד קבלת בצק גמיש ואחיד.

  2. לעטוף את הקערה עם הבצק בניילון נצמד ומעל להניח מגבת ולתת מנוחה של כ-35 דקות.

  3. ליצור מהבצק 12 כדורים ולרדד כל כדור עם מערוך לעובי 1/4 ס"מ לשמן ולהניח על נייר אפייה.

  4. לטגן בשמן עמוק

  5. הפאני פורי מתנפח ומזהיב

  6. לטגן משני צדדים.

  7. לחורר את הפאני פורי ולמלא

  8. ב..

  9. אלו צ'אטנה

  10. *

  11. הכנת צ'אטנה:

  12. לגרד עם פומפייה גסה את התפו"א המבושל

  13. למעוך את החומוס המבושל..

  14. לשים על האש מחבת עם טיפת שמן לטגן את הפלפל וזרעי הכמון.. להוסיף את התפוחי אדמה והחומוס מערבבים ומועכים לעיסה אחידה להוסיף תבלינים

  15. ולבשל עוד דקה או שתיים ..

  16. לכבות להבה

  17. ולפזר מעל כוסברה..

  18. לקרר קלות ולמלא את הפאני פורי

  19. להגיש עם מתבל

  20. צ'אטני