קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
ההכנה:
לחמם תנור מראש על 200% מעלות צלזיוס.
להניח בריצפת התנור מגש עם מים..
הכנת הבלילה:
בקערה לשים את כל המרכיבים לעוגה ולערבב עם מטרפה ידנית או במיקסר עד קבלת בלילה חלקה והומוגנית..
לשמן תבנית 26" ולשפוך לתוכה את הבלילה ..
להכניס את העוגה לתנור החם ולאפות 10 דקות על חום גבוהה 200% מעלות צלזיוס ולהוריד לחום 150% מעלות צלזיוס ולאפות שעה .
לערבב היטב את מרכיבי הציפוי ולמרוח מעל העוגה החמה..
להמשיך ולאפותנעוד 10 דקות..
לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור לעוד חצי שעה ולהוציא לצינון ולמקרר..