לןגן

טורטליני

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 09:53
טורטליני

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

לבצק

למילוי

לרוטב

אופן הכנה

  1. ההכנה:

  2. לשים בקערה קמח,

  3. מלח, שמן, ביצים

  4. וללוש לבצק הומוגני.

  5. להכניס את הבצק לשקית ניילון.

  6. לסגור להניח בצד..

  7. הכנת המילוי:

  8. לחמם את השמן במחבת ולאדות את הבצל.

  9. להוסיף את הבשר הטחון לפורר בעזרת מזלג ולאדות יחד עם הבצל עד שהבשר משנה צבע.

  10. לתבל לערבב ולהוריד מהאש ולצנן..

  11. לסנן מנוזלים ולהעביר את המלית למעבד מזון ולטחון

  12. לעיסת בשר חלקה.

  13. הכנת הטורטליני:

  14. לקחת חלק מהבצק להניח על משטח עבודה יבש ונקי ולרדד דק דק 0.03..

  15. לקרוץ עיגולים לשים מעט מהמילוי לקפל לחצי ולצבוט ולסגור היטב שלא יפתח ואז לחבר בלחיצה את שני הקצוות..

  16. בישול הטורטליני:

  17. לשים 2 ליטר מים בסיר.. להוסיף

  18. 1 כפית מלח

  19. 1 כף שמן

  20. 2 גבעולי סלרי

  21. לבשל ולהביא לרתיחה..

  22. כשרותח להוסיף לסיר את הטורטליני ולבשל כ-12 דקות.

  23. להוציא את הטורטליני מהסיר ולהניח בצד..

  24. הכנת הרוטב:

  25. לשים בסיר שמן שום, עגבניות קצוצות, רסק עגבניות, מים, בצל ותבלינים לבשלמעל להבה נמוכה עד שהרוטב מתגבש ומסמיך..

  26. להגיש

  27. את הטורטליני

  28. עם רוטב עגבניות ..