@שוט מרק
מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 09:35
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 חלקי עוף
-
2 חתיכות עצם בקר
-
1 כף שמן
-
2 גבעולי סלרי עם העלים
-
5 גבעולי שמיר
-
5 גבעולי פטרוזיליה
-
5 גבעולי כוסברה
-
200 גרם דלעת
-
2 גזר טבעות
-
2 תפו"א לחתוך לרבעים
-
2 בטטה חתוכה
-
1 קישוא חתוך
-
1 עגבנייה חתוכה
-
1 שן שום קצוצה
-
2 ליטר מים
-
1 כף חוואג' למרק
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
מלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
לחמם שמן בסיר להוסיף את גבעול הסלרי, עוף, עצמות ושאר ירקות..
-
להוסיף מים ולהביא לרתיחה..
-
לתבל ולערבב היטב
-
להנמיך להבה ולבשל כשעתיים.
-
להגיש חם עם קרוטונים או שקדי מרק