@שוט מרק 
			 
		
		
			מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 09:35
		
			
				
		
			קטגוריה: תבשילים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						4  חלקי עוף
					
 
					- 
						2  חתיכות עצם בקר
					
 
					- 
						1  כף שמן
					
 
					- 
						2  גבעולי סלרי עם העלים
					
 
					- 
						5  גבעולי שמיר
					
 
					- 
						5  גבעולי פטרוזיליה
					
 
					- 
						5  גבעולי כוסברה
					
 
					- 
						200  גרם דלעת
					
 
					- 
						2  גזר טבעות
					
 
					- 
						2  תפו"א לחתוך לרבעים
					
 
					- 
						2  בטטה חתוכה
					
 
					- 
						1  קישוא חתוך
					
 
					- 
						1  עגבנייה חתוכה
					
 
					- 
						1  שן שום קצוצה
					
 
					- 
						2  ליטר מים
					
 
					- 
						1  כף חוואג' למרק
					
 
					- 
						1/4  כפית פלפל שחור
					
 
					- 
						מלח  לפי הטעם
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
לחמם שמן בסיר להוסיף את גבעול הסלרי, עוף, עצמות ושאר ירקות..
				 
				- 
					
להוסיף מים ולהביא לרתיחה..
				 
				- 
					
לתבל ולערבב היטב
				 
				- 
					
להנמיך להבה ולבשל כשעתיים.
				 
				- 
					
להגיש חם עם קרוטונים או שקדי מרק