לןגן

גלבלוז - עוגת סולת

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 09:29
גלבלוז - עוגת סולת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

הכנת הסירופ

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הסולת והשמן החם ולערבב היטב

  2. להוסיף סוכר וגרגרי המסקת'ה ותוך כדי ערבוב להוסיף את המים בהדרגה.

  3. לשמן תבנית מלבנית לשטח את התערבות ולסמן מעויינים להניח שקד בלחיצה מעל כל מעויין .

  4. לאפות בתנור שחומם מראש על 175% מעלות

  5. כ-45 דקות או עד הזהבה יפה...

  6. *

  7. להוציא מהתנור ולעבור על סימון המעויינים ולדבש בסירופ..

  8. *

  9. הערה-

  10. המסקת'ה היא..

  11. שרף מעץ אלת המסטיקא

  12. (הכוס ח"פ קר)