לןגן

לימון ננסי כבוש מפולפל ' לשים באלדי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 08:52
לימון ננסי כבוש מפולפל ' לשים באלדי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

העיקור

אופן הכנה

  1. לחתוך איקס לכל לימון .

  2. בכלי לערבב את המלח והצ'ילי

  3. ולהוסיף בכל חריץ חצי כפית

  4. מלח גס מפולפל

  5. ולהעביר לצנצנת

  6. להוסיף את מיץ הלימון להניח על השייש שלושה ימים

  7. ולהוסיף את השמן מעל

  8. לסגור היטב ולאחסן במקרר