לןגן

אושפלו

מאת: נילי גואטה, פורסם: 22/02/2021 | 19:28
אושפלו

תקציר המתכון: אושפלו בוכרי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה עם 2 כפות שמן.

  2. מניחים את העופות ומטגנים כ-4 דק כל צד.

  3. מוסיפים את הגזר (כאשר הגזר חתוך לרצועות).

  4. מבשלים 5 דק.

  5. מוסיפים את האורז ו2 כפות שמן ומתבלים.

  6. מוסיפים את המים ומערבים.

  7. כשהמים מגיעים לרתיחה מכסים את בסיר ומבשלים ל-25 דק.

  8. מכבים את האש משאירים את הסיר עם המכסה כ-5 דקות לאחר מכן מערבבים.