תקציר המתכון: אושפלו בוכרי
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים את הבצל עד להזהבה עם 2 כפות שמן.
מניחים את העופות ומטגנים כ-4 דק כל צד.
מוסיפים את הגזר (כאשר הגזר חתוך לרצועות).
מבשלים 5 דק.
מוסיפים את האורז ו2 כפות שמן ומתבלים.
מוסיפים את המים ומערבים.
כשהמים מגיעים לרתיחה מכסים את בסיר ומבשלים ל-25 דק.
מכבים את האש משאירים את הסיר עם המכסה כ-5 דקות לאחר מכן מערבבים.