לןגן

עלי גפן

מאת: יפה כהן, פורסם: 22/02/2021 | 15:43

תקציר המתכון: טעים בטרוף אורז עם פרות יבשים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סידור הסיר

  2. בתחתית מפזרים את העלים שלא השתמשנו ( קרועים) ומעל את העלי הגפן המגולגלים מעל לשים צלחת כדי להפעיל לחץ על העלים או מכסה יותר קטן מהקוטר של הסיר ולכסות מעל עם המכסה של הסיר כשהסיר מתחיל לירתוח להנמיך את הלהבה בערך 4 שעות אם אין נוזלים אפשר להוסיף מים רותחים לפי הצורך בהצלחה!!