מרק תימני
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 22/02/2021 | 12:34
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
את הירקות חותכים לקוביות גדולות
-
בסיר קטן מבשלים 4 כנפיים או כל חלק שתירצו כ10 דקות.
-
מנקים אותם ומסננים את הנוזלים ושמים בצד
-
שמים בסיר 1 תפוח אדמה .2גזרים .
-
1 בצל שלם.חצי חבילה כוסברה..
-
ומבשלים כ30 דקות
אופן הכנה
-
ממלאים חצי סיר מים מבשלים כ10 דקות.
-
מוסיפים לסיר את הכנפייםונוזלים ששמנו בצד
-
מתבלים בכף חוואיג
-
וכף אבקת מרק
-
ומוסיפים מים רותחים
-
3/4 גובה הסיר מכבים