לןגן

סרדינים כבושים במלח

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 04:48
סרדינים כבושים במלח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה עם כוס מלח גס להכניס את הסרדינים ולערבב ..

  2. בכלי עם מכסה

  3. להניח נייר פרגמנט

  4. ומעל שכבת מלח

  5. גס, על המלח לסדר סרדינים ומעל שכבת מלח גס

  6. כך לסדר בשכבות כשבין כל שכבת סרדינים

  7. שכבת מלח ושוב שכבת סרדינים

  8. מעל לרפד עם שכבת מלח וללחוץ את הסרדינים.

  9. לכסות את הכלי היטב ולהניח במקום יבש וקריר למשך חודש ..

  10. כשהסרדינים מוכנים

  11. לשטוף מהמלח

  12. לפלת אותם ולסדר בצנצנת (מעוקרת) לכסות עם שמן ולשמור במקרר.