לןגן

ספינז'

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 04:26
ספינז'

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להתפיח את השמרים

  2. עם סוכר ומעט מים חמימים.

  3. להוסיף את הקמח, מלח

  4. והמים בהדרגה תוך כדי לישה ..

  5. ללוש לבצק רך ודביק.

  6. לכסות את הקערה עם הבצק ולהתפיח כשעה.

  7. לשמן ידיים ולקרוץ חתיכת בצק ליצור בה חור באמצע ולטגן בשמן חם עד הזהבה יפה משני הצדדים.

  8. לטבול את הספינז' בגרגרי סוכר/אבקת סוכר