לןגן

סלט טורקי

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 03:18
סלט טורקי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

המרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה:

  2. לשים בתבנית אחד מהבצלים, פלפלים מנוקים מזרעים, שרי ועגבניות קלופות..

  3. להכניס את התבנית עם הירקות לתנור על חום 180% מעלות צלזיוס למשך שעה.

  4. להוציא מהתנור ולצנן..

  5. להעביר את הירקות למעבד מזון להוסיף את הבצל שנותר, שן שום, פטרוזיליה, כוסברה

  6. לגרוס לגריסה עדינה ואחידה.

  7. לתבל ולהוסיף שמן זית וסחיטת לימון תוך כדי ערבוב..