לןגן

פתיתים עם אטריות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 21/02/2021 | 00:26
פתיתים עם אטריות

תקציר המתכון: פתיתים עם איטריות שטעים בכל שעה!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם שמן בסיר ולשים בו חצי כוס אטריות דקות

  2. לערבב (בעדינות שלא ישברו ושלא ישרפו) בערך 2 דק עד שחלק מהאטריות ממש שחומות

  3. להוסיף כוס של פתיתים ולערבב דקה שתיים

  4. להוסיף לתערובת כפית שטוחה של אבקת מרק + רבע כפית מלח ולערבב חצי דקה

  5. להוסיף לסיר כוס וחצי מים חמים ולערבב עד לרתיחה (שמבעבע)

  6. להעביר לאש הכי נמוכה בגז, לכסות הרמטית למשך 7 דק בדיוק

  7. לאחר 7 דק לכבות הגז, לפתוח המכסה ולערבב הפתיתים עם מזלג

  8. לסגור את המכסה לעוד 3 דק (לא להדליק שום אש, רק לסגור המכסה שוב הרמטית)

  9. אחרי 3 דק שוב לחזור לסיר ולתת בו ערבוב עם מזלג להפריד הפתיתים.

  10. זהו מוכן - בתיאבון!