לןגן

בשר גולש

מאת: ענווה יהודאי, פורסם: 20/02/2021 | 18:02
בשר גולש

תקציר המתכון: מתכון לקחתי "אמהות מבשלות ביחד", ושידרגתי עם תוספות לפי טעם שלי, יצא לי סמיך וטעים לפעם הראשונה שלי ,תודה ענקית לאתר "אמהות מבשלות ביחד" הכי כייף לקחת וללמוד מכם ❤❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שמים 4 כפות שמן קנולה, קוצצים את הבצל עד שמזהיב מכניסים את השום הקצוץ ומטגנים עוד 2 דקות, מכניסים את ת,אדמה והבטטה והגזר ממשיכים לטגן ,תוך כדי ערבוב בערך 5 דקות מכניסים את הבשר ממשיכים לערבב עוד 5 דקות שופכים מים חמים עד לכיסוי הירקות והבשר, מכניסים את התבלינים ומערבבים , ואת רסק עגבניות, ופחית עגבניות מרוסקות מביאים לרתיחה טועמים משפרים טעמים, ומורידים על אש קטנה למשך שעה וחצי עד שעתיים, 10 דקות לפני שמכבים את האש, מוסיפים את תירס (שוטפים ומסננים לפני) מערבבים