תקציר המתכון: טעים מילה שלי כי השילוב של השוקולד החלב והשוקולד לבן טעם מנצח 😋😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
1)מחממים תנור לחום .
של 140° מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים
2)מערבבים את פירורי עוגיות עם החמאה המומסת, משטחים על טבעט או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית של העוגה
3) מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שנעלם ובהדרגה את הביצים אחד אחד
4) מחלקים את התערובת לשני קערות בצורה שווה עדיף לשקול
5) שמים על הגז
80 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים כף קורנפלור ושוב ערבוב
6) שמים על הגז
80 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד החלב ממתינים כדקה מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
7)שופכים את הבלילה הלבנה בקערה אחת ובלילה המריר בקערה השניה ומערבבים את התערובת השוקולד לבן ובשניה את השוקולד חלב ומערבבים היטב
8) שופכים את שתי התערובות בשני כדים דיספנסר לבלילות או שני כדים רגילים עם פייה
ומתחילים לשפוך על התחתית תערובת שוקולד חלב בערך כוס ולאחר מכן את הלבנה תמיד בעדינות ותמיד במרכז ככה ממשיכים בלילה לבנה בלילה חומה וככה עד שהבלילה נגמרת ובסוף מקשקשים עם קסם
9) אופים בתנור שחומם מראש
ל 140 מעלות
כשעה וחצי⏱ העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ורוטטת במרכז וזה בסדר , מקררים לילה שלם להתייצבות
10) אופן הכנת הקרם:
שופכים לקערה את השמנת המתוקה מוסיפים פודינג שוקולית ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב איך שבא לכם
בהצלחה לכולם👌👌😊