לןגן

החריימה של סבתא פורטונה זה החריימה המנצח

מאת: אוראל ריצ'לנד, פורסם: 18/02/2021 | 22:20
החריימה של סבתא פורטונה זה החריימה המנצח

תקציר המתכון: חריימה טריפולטאי מנצח

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הפילפל החריף והשום, מניחים אותם בסיר עם שמן

  2. לאחר שתי דקות, מתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, שופכים רסק עגבניות ומים. (הטיפ של סבתא שלי ז"ל... לשים את המים לאט לאט כל פעם מוסיפים קצת מחכים שזה יסמיך ומוסיפים עוד מים) מערבבים הכל ונותנים לזה להתבשל כעשר דקות.

  3. מתבלים עם כמון, קימל ומלח ומניחים לזה להתבשל כחמש דקות.

  4. חותכים את הבורי לפרוסות מכניסים את הדגים לסיר, הרוטב צריך לכסות את הדגים.

  5. מנערים את הסיר כל כמה דקות וממשיכים לבשל עוד כחמש עשרה דקות.

  6. (הטאצ' שלי למנה... בסוף הבישול אני מוסיף מלא מלא כוסברה קצוצה טריה