לןגן

תפוחי אדמה אפויים

מאת: עינב 🌷, פורסם: 18/02/2021 | 13:04
תפוחי אדמה אפויים

תקציר המתכון: כמה פשוט ככה טעים!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גדולות

  2. אם השתמשתם בקטנים אז לחתוך לחצאים ( אין צורך לקלף)

  3. לשים בקערה ולהוסיף את שאר המרכיבים

  4. לערבבהיטב ולהעביר לנייר אפייה משומן

  5. לאפות על 200 מעלות בטורבו למשך כשעה

  6. כל חצי שעה לערבב את תפוחי האדמה

  7. מוכן כשהכל רך מבפנים וקריספי מבחוץ