לןגן

חציל מטוגן בפירורים

מאת: איילת שלמה, פורסם: 18/02/2021 | 13:03
חציל מטוגן בפירורים

תקציר המתכון: חציל מטוגן קראנצ'י בפירורים , עם טוויסט משודרג...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החציל לפרוסות לא עבות מידי להניח על מגש מרופד בנייר סופג, לפזר מלח ולהניח שעה בצד. (אפשר מהלילה ולטגן בבוקר )

  2. בצלחת עמוקה לערבב ביצה וכף צ'ילי מתוק לערבב היטב. ובקערה השניה פירורי לחם עם שומשום.

  3. לסנן את החצילים מנוזלים ע"י נייר סופג. לטבול כל חציל בביצה ואחר כך בפירורים ולטגן בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים. להניח לאחר טיגון על רשת ולצנן אם רוצים את החציל קראנצי או על נייר סופג ולצנן היטב לפני שמכניסים לקירור.

  4. בהצלחה ובאהבה איילת❤