קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עם שמן להוסיף את הפפריקה ולבשל דקה
להוסיף את המים והרסק לבשל 5 דקות
לתבל ולבשל על אש נמוכה כ-20 דקות להוסיף מים במידת הצורך
לכדורי בשר :
400 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
1/2 צרור פיטרוזליה קצוצה
כפית תבלין לקציצות
2 שיני שום כתוש
2 כפות פירורי לחם
פלפל שחור מלח
לערבב הכל היטב
לכדרר כדורים קטנים
לטבול בפירורי לחם
לטגן בשמן עמוק
לסדר את הפסטה במעגלים מעל הרוטב
להכניס את כדורי הבשר במרכז
לבשל כ-5 דקות לספיגת טעמים
באהבה נועם זיגדון 💞