לןגן

דג מושט אפוי

מאת: איילת שלמה, פורסם: 17/02/2021 | 14:35
דג מושט אפוי

תקציר המתכון: דג אפוי בתנור עם ירקות לצד מה שתבחרו. טעים בטירוף 😋😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים חצי שעה עם לימון ומלח גס, לשטוף היטב ולייבש.

  2. לסדר מחצית מהירקות בתבנית וגם חצי מכמות הכוסברה.

  3. בצלחת לערבב שמן ואת שאר התבלינים. אם סמיך אפשר להוסיף מעט מים רותחים. ולעסות את הדגים משני הצדדים ולהניח בתבנית מעל הירקות. לשים מעל הדגים את שאר הירקות. לפרוס פרוסות לימון דקות לקישוט.

  4. לכסות את הדגים בנייר אפיה ומעל נייר כסף בתנור שחומם ל220 מעלות טורבו, למשך כ40 דקות, להוריד את הנייר ולהמשיך לאפות עד השחמה עוד 15 דקות ללא כיסוי.

  5. להגיש בתוספת פירה, פתיתים או בורגול.

  6. בהצלחה ובאהבה איילת❤