תקציר המתכון: מרק שועית חורפי טעים ביותר
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מחממים את שמן הזית בסיר רחב וגבוה. מטגנים את הבצל עד לשקיפות ומוסיפים את השום
מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שנוצר רוטב בסיס אחיד. מוסיפים את העגבניות המגורדות ואת ציר העוף ומערבבים היטב.
שוטפים את השעועית ומוסיפים אותה ואת כל התבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
בינתיים "סוגרים" במחבת את קוביות הבשר עם מעט שמן זית, מלח ופלפל. המטרה של הסגירה היא שהבשר לא יתייבש ויאבד מהנוזלים שלו במהלך הבישול.
מוסיפים את קוביות הבשר למרק ומבשלים כ-4 שעות על להבה נמוכה.
מגישים עם אורז לבן.