לןגן

ממולאים פלפלים עם בשר ואורז

מאת: הודיה ביטון, פורסם: 15/02/2021 | 19:47
ממולאים פלפלים עם בשר ואורז

תקציר המתכון: ממלואים אליפות ממש טעים וכלום עבודה , עדיף להשתמש בסיר נמוך ורחב!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים בצל ופטרוזיליה בקוצץ מזון מוסיפים לבשר טחון עם רסק עגבניות ותבלינים ושום.

  2. מטגנים כוס אורז בערך 3 דקות מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שכל הבשר משנה את צבעו לחום.

  3. חותכים לפלפלים את הראשים ומשאירים אותם, מצננים את התערובת וממלאים את הפלפלים.

  4. חשוב לא לדחוס את התערובת.

  5. מכינים את הרוטב

  6. מטגנים בצל מוסיפים שום מטגנים מעט כ 2 דקות מוסיפים עגבניות, רסק ותבלינים כ חצי כוס מים.

  7. מערבבים ומסדרים ברוטב את את הפלפלים הרוטב צריך להגיע עד לחצי הפלפל, מוזגים קצת מהרוטב לתוך הפלפל ועושים זאת מספר פעמים במהלך הבישול.

  8. מבשלים כ-שעה.

  9. אפשר להוסיף תפוח אדמה וזגר לרוטב ולבשל ביחד לארוחה שלמה.

  10. טועמים ומתקנים תיבול לפי מה שאוהבים.

  11. בהצלחה!!