עוגיות פריכות פרווה עם ריבה
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/02/2021 | 15:14
תקציר המתכון:
טעים😋 וקל להכנה 👩🍳
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
400 גרם מזולה בטעם חמאה
-
800 גרם קמח
-
100גרם סוכר לבן
-
100גרם אבקת סוכר
-
2 ביצה L
-
100 גרם אבקת שקדים
-
1 אבקת אפייה
-
1 סוכר וניל
אופן הכנה
-
1)1) מכניסים למיקסר את מחמאה סוכר ומערבלים עם לקבלת תערובת קרמית
-
2) מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים
-
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים
-
4)מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ קורצים צורות אני פחרתי לב אבל אפשר צורת פרח וגם צורה עגולה
-
בחלק השני קורצים את אותה צורה אבל הפעם עם חור במרכז
-
5) אופים בתנור שחומם מראש
-
ל 180 מעלות כ 15 דק
-
6) מקררים את העוגיות
-
מפזרים אבקת סוכר הצורה עם החור במרכז,
-
מורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני
-
בהצלחה 😊😊
אופן הכנה
-
1) מכניסים למיקסר את מחמאה סוכר ומערבלים עם לקבלת תערובת קרמית
-
2) מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים
-
3) עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים
-
4)מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ קורצים צורות אני פחרתי לב אבל אפשר צורת פרח וגם צורה עגולה
-
בחלק השני קורצים את אותה צורה אבל הפעם עם חור במרכז
-
5) אופים בתנור שחומם מראש
-
ל 180 מעלות כ 15 דק
-
6) מקררים את העוגיות
-
מפזרים אבקת סוכר הצורה עם החור במרכז,
-
מורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני
-
בהצלחה 😊😊