תקציר המתכון: לכבוד יום אהבה... ככה נוכל לפנק את אהובים שלנו
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
שימו את הנתח על המנגל 2 דקות לאורך ושתי דקות לרוחב, יצרבו על הבשר משבצות, (התהליך הזה סוגר את הבשר הנוזלים נשארים בתוך הנתח) , תבלו את הבשר עם מעט מלח גס (בלי פילפל, הפלפל נשרף ונעשה מר) הפכו את הסטייק לצד השני וחזורים על התהליך .
בכדי שהבשר ישאר רך אסור בשום אופן לעשות אותו וול-דאון הבשר פשוט מתייבש ונעשה קשה, אסור גם לחרוץ את הבשר בחתכים, כל המיץ של הבשר יוצא וגורם לבשר להתייבש.
אחרי שהבשר מוכן, נתבל בפילפל , צימיצורי, רוטב פילפלת (או כל מה שבא לכם לפינוק המושלם)
הבשר חייב להשאר ברמת צליה מדיום ,"גג" מדיום וול . במידה ואתם צולים בשר קפוא אז עליכם להזהר שבעתיים היות והבשר מלא מים ומוכשר וברגע שהוא בא במגע עם החום כל הנוזלים נשטפים החוצה, לכם תמיד עדיף להשתמש בבשר טרי.... תהנו 🙂 בהצלחה !!