לןגן

מרק עצמות גס

מאת: ולריה ב, פורסם: 13/02/2021 | 22:18
מרק עצמות גס

תקציר המתכון: אילתור

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עצמות עוף עם בשר עד שיצרב טוב להוסיף הרבה בצל חתוך לקוביות גסות לטגן קצת עד שהבצל יהיה שקוף-זהוב להוסיף קוביות תפו״א די קטנות להוסיף גזר חתוך לחצי עיגול להוסיף פלפל צילי חריף וסלרי+העלים תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, בזיליקום יבש, נגיעה כורכום (בשביל הצבע), תבלין 14 ירקות (הרבה), שום גבישי. לטגן ביחד עד שמתאחד ונהיה צבע יפה להוסיף מים חמים ולהביא לרתיחה. להוסיף עלי דפנה+פלפל אנגלי להוסיף אטריות ולבשל עוד 10-15 דקות

  2. בתאבון