לןגן

בצלים ממולאים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 13/02/2021 | 12:01
בצלים ממולאים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים4-5בצלים

  2. חותכים בצד אחד

  3. באמצע הבצל

  4. שמים בסיר עם מים ומבשלים כ5 דקות

  5. מוציאים את הבצלים

  6. ומקררים קצת

  7. פותחים את שכבות הבצל

  8. ממלאים מהבשר והאורז

  9. ומקפלים את הבצל

  10. מהצד של הבשר

  11. את הצד הפתוח

  12. של הגלגול שמים בסיר

  13. ממלאים בגובה

  14. הבצלים מים

  15. מתבלים..

  16. בקורט מלח

  17. וקורט פלפל שחור

  18. שמים צלחת על הבצלים

  19. שהבצלים לא יצופו

  20. מבשלים כ20/30 דקות

  21. נכנס בהמשך לתנור לבישול איטי