תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מקלפים4-5בצלים
חותכים בצד אחד
באמצע הבצל
שמים בסיר עם מים ומבשלים כ5 דקות
מוציאים את הבצלים
ומקררים קצת
פותחים את שכבות הבצל
ממלאים מהבשר והאורז
ומקפלים את הבצל
מהצד של הבשר
את הצד הפתוח
של הגלגול שמים בסיר
ממלאים בגובה
הבצלים מים
מתבלים..
בקורט מלח
וקורט פלפל שחור
שמים צלחת על הבצלים
שהבצלים לא יצופו
מבשלים כ20/30 דקות
נכנס בהמשך לתנור לבישול איטי