תקציר המתכון: אורז הודי לכבוד שבת קודש... קל מאוד להכנה וכיפי בפה תהנו
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את הבצל והשום, עד שמעט שקוף
מוסיפים את הגזר החתוך לקוביות ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את האפונה
זה הזמן להוסיף את קוביות העוף/טופו אם החלטתם להוסיף
מוסיפים את האורז
מוסיפים את כל התבלינים
שופכים את המים ומערבבים
כאשר המים רותחים, מנמיכים את הלהבה ומכסים
בשלו כ15-20 דקות, עד שהאורז מוכן
המתינו כ-10 דקות לאחר ההורדה מהאש
הוסיפו את הקשיו והכוסברה וערבבו.