לןגן

אורז הודי עם ירקות בקארי ועוף/טופו

מאת: אוראל ריצ'לנד, פורסם: 12/02/2021 | 15:06
אורז הודי עם ירקות בקארי ועוף/טופו

תקציר המתכון: אורז הודי לכבוד שבת קודש... קל מאוד להכנה וכיפי בפה תהנו

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את הבצל והשום, עד שמעט שקוף

  2. מוסיפים את הגזר החתוך לקוביות ומטגנים מספר דקות

  3. מוסיפים את האפונה

  4. זה הזמן להוסיף את קוביות העוף/טופו אם החלטתם להוסיף

  5. מוסיפים את האורז

  6. מוסיפים את כל התבלינים

  7. שופכים את המים ומערבבים

  8. כאשר המים רותחים, מנמיכים את הלהבה ומכסים

  9. בשלו כ15-20 דקות, עד שהאורז מוכן

  10. המתינו כ-10 דקות לאחר ההורדה מהאש

  11. הוסיפו את הקשיו והכוסברה וערבבו.