לןגן

פאדג' שוקולד במיקרו

מאת: אוראל ריצ'לנד, פורסם: 12/02/2021 | 02:59
פאדג' שוקולד במיקרו

תקציר המתכון: לאוהבי השוקולד פאדג' שוקולד במיקרו קל ומהיר להכנה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

הצעות לתוספות

אופן הכנה

  1. שמים את השוקולד והחמאה בקערה שמתאימה למיקרו ושופכים עליהם את החלב המרוכז

  2. מחממים 30 שניות, מערבבים ככה כמה פעמים עד שמתקבלת תערובת חלקה,

  3. לגרסה ללא תוספות: מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ), ושולחים למקרר לשעתיים, להתייצבות;

  4. לגרסה עם תוספות: מערבבים את התוספות שרוצים בזריזות לתוך התערובת (לפני שהיא תספיק להתקשות), מעבירים לתבנית של 30*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד ושולחים לקירור לשעתיים.

  5. חותכים לקוביות ומגישים.