לןגן

עוגיות עבדי ביתיות

מאת: אוראל ריצ'לנד, פורסם: 11/02/2021 | 22:51
עוגיות עבדי ביתיות

תקציר המתכון: עוגיות עבדי אמיתיות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. 2) מערבבים את כל החומרים היבשים, מוסיפים את השמן, המים והבירה ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונעים לעבודה (אפשר במיקסר).

  3. 3) יוצרים כדורים קטנים, ודוחפים אצבע למרכז כל כדור עד שנוצר חור. מרחיבים את החור לאט לאט עד שנוצר כעך יפה. אפשר להכין גם עוגיות עגולות וגם מקלות - מה שבא (אני ממליץ בכל מקרה לעשות אותם דקים).

  4. 4) מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. ניתן לאפות 2 תבניות יחד בתכנית טורבו. (למי שיש)

  5. טיפ: לאחר שהתבנית האחרונה מוכנה, מכבים את התנור ומכניסים את התבניות בחזרה, עד לייבוש מלא של העוגיות.