לןגן

חביתיות לבן עם שיבולת שועל

מאת: מיכל ברנר, פורסם: 11/02/2021 | 13:00
חביתיות לבן עם שיבולת שועל

תקציר המתכון: רכות, טעימות ובריאות, לגדולים ולקטנים

קטגוריה: שיבולת שועל, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל לפי הסדר

  2. לחמם מחבת משומנת במעט חמאה, ליצור חביתיות עם כף - לשפוך תלוליות לא גדולות למחבת ולשטח מעט עם הכף.

  3. כשמופיעים חורים קטנים והשוליים יבשים זה הזמן להפוך, זהירות הן עדינות. אם הן נקרעות מידי ואין כוח להתעסק איתן אפשר לשים עוד קצת קמח.

  4. אם משתמשים בשיבולת שועל לא אינסטנט ממליצה לתת לה להתרכך עם הנוזלים לפני שמוסיפים את הקמח

  5. מושלם לילדים, בריא, מזין ולא עושה פירורים... 😉 בהצלחה